serwis CA AutoMediaMax - KRAKÓW

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • tomekp3000
    Classic
    • 2010
    • 4

Automatu tak nie zamecza, bo on ma blokade na 1 w trybie D i S i R oraz ogranicznik obrotow. Odblokowuje sie to dopiero po jakiejs procedurze w ASO.
    Tomek
  • cbol
    Classic
    • 2009
    • 5

Witam znalazłem w Krakowie serwis Car audio ( o nawie AutoMediaMax przy centrum handlowym M1 ) gdzie mógłbym wygłuszyć drzwi no i pytanie brzmi czy ktoś z was już korzystał z ich usług i czy jesteście z nich zadowoleni ??

Komentarz

• pticek
      Ambiente
      • 2008
      • 103
      • Octavia II combi (1Z5)

Ktoś z forum juz tam wygłuszał i nie był zadowolony. Musisz poszukac na forum w dziale audio. Jak zdecydujesz sie zeby robic to samemu to oczywiscie pomoge.
      Pozdrawiam

Komentarz

• custom
        Drive
        • 2008
        • 44

Też zastanawiałem sie nad zrobieniem czegoś z audio w moim "wozie" ale po kilku konsultacjach doszedłem do wniosku że nie zostawię autka w jakims zakładzie co by mi nie rozkradli reszty dobrych części co w nim jeszcze są. Co kolega "pticek" miał na myśli pisząc "Jak zdecydujesz sie zeby robic to samemu to oczywiscie pomoge", bo chętnie bym to zrobil samemu z pomoca kogoś z forum.Oczywiście mogę sie jakos odwdzieczyć.

Komentarz

• djczas
          RS
          • 2005
          • 9612

cbol, omijać z daleka

Komentarz

• cbol
            Classic
            • 2009
            • 5

Ok to już wiem na czym stoję to teraz dozbieram kasy i pticek, bedę się kontaktował za jakiś czas z tobą i będziemy mogli działać

Komentarz

Pracuję...